Hoe niet-opgeslagen concept-e-mails in Outlook te herstellen?

Ben je ooit vastgelopen tijdens het gebruik van e-maildiensten? Zo ja, maak je geen zorgen, want we voelen je.

MS Outlook is een van de oudste en vertrouwde e-mailclients die er zijn. Maar het gebruik ervan kan soms een beetje ingewikkeld zijn. Onze technische ondersteuning van Outlook ontvangt zo nu en dan telefoontjes van gebruikers die vragen om oplossingen voor deze en gene problemen. Daarom hebben we dit artikel samengesteld om een van de meest gebruikelijke problemen van Outlook-gebruikers op te lossen.

U weet dat u deze fout ervaart wanneer Outlook plotseling crasht en u de e-mails niet kunt herstellen. Het kan een emotionele situatie zijn voor mensen die vaak belangrijk werk via e-mail uitvoeren. Om u te helpen heeft onze Outlook-klantenservice deze gedetailleerde, probleemloze handleiding opgesteld.

Als u een probleem ondervindt, aarzel dan niet om onze Outlook Bellen op de hoogte te stellen.

Mogelijke redenen voor het kwijtraken van Outlook-concept-e-mails:

·        Outlook-app crasht tijdens het opstellen van e-mail

·        Internetverbinding verbroken tijdens het opstellen

·        Beschadigde gegevens Outlook-gegevens op uw pc

·        Synchronisatieprobleem in de app of je account

·        E-mails zijn mogelijk per ongeluk verwijderd

Hoe de verloren/niet-opgeslagen Outlook-e-mails te herstellen?

Laten we eens kijken naar de volgende oplossingen voor het ophalen van de verwijderde Outlook Draft-e-mails van uw account:

1.     Controleer de map Concepten opnieuw

Controleer de map Concepten in uw Outlook voordat u grote stappen onderneemt. Hoewel het de niet-verzonden e-mails automatisch opslaat in de Concepten, gebeurt dit soms niet. Om zeker te zijn, moet je inloggen op je account en de opgeslagen e-mails bekijken. Hier kunt u de opgeslagen e-mails bekijken en ze gemakkelijk herstellen.

Als het niet werkt, raak dan niet in paniek, want onze technische Outlook-service staat altijd voor u klaar, 24/7.

2.     Actie ongedaan maken in Outlook

Als u per ongeluk een concept-e-mail hebt verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt de actie corrigeren door op Ongedaan maken te klikken . Het is een eenvoudige procedure waarvoor u naar de taakbalk moet gaan (Snelmenu) -> Ongedaan maken OF Klik tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Z. Het zal uw actie ongedaan maken en u zult de verwijderde berichten herstellen.

3.     Herstellen via verwijderde items

Soms, wanneer de app crasht, worden de concept-e-mails verplaatst naar de map Verwijderde items . Om een e-mail op te halen, gaat u naar de betreffende map in de zijbalk of de hoofdnavigatiebalk. Herstel vervolgens de e-mail die u wilt bewaren of alle e-mails door met de rechtermuisknop op de map te klikken en op Verwijderde items herstellen te klikken .

Om te voorkomen dat u in de toekomst soortgelijke fouten tegenkomt, raden we u aan de optie Automatisch opslaan voor Concepten in te schakelen door de app te starten en naar Instellingen -> Outlook-opties -> E-mail te gaan .

Hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice van Outlook?

Aarzel niet om voor verdere ondersteuning contact op te nemen met de service van Outlook klant via e-mail, telefoon of livechatondersteuning. allerlei technische problemen waarvoor onze Technische ondersteuning voor Outlook oplossing biedt. We beloven betrouwbare en tijdige oplossingen te bieden voor al uw accountgerelateerde zaken.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe alle bijlagen uit Outlook te halen? - Dit zijn de 2 beste methoden

Werken uw Outlook-e-mails niet?